Nutriční hodnoty (Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 463 kJ / 1 067 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,44 g |
Tuky | 59,35 g |
– nasycené | 15,77 g |
– nenasycené | 37,77 g |
–– mononenasycené | 27,49 g |
–– polynenasycené | 10,28 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 14,64 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 441 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 29,90 g |
– cukry | 7,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 400 g 400 g kuřecích krků | Kuře krky | 400 g |
cca 200 g 200 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 200 g |
150 g 150 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
oloupané brambory pro dvě osoby | Brambor zimní | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce čerstvě nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
pepř čerstvě mletý | Pepř černý | |
cca 1,5 lžíce cca 1,5 lžíce sojové omáčky, dle chuti | ||
tymián | Tymián sušený | |
olej | Olej řepkový |