Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí s brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 843 kJ / 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,70 g |
Tuky | 2,62 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 1,51 g |
–– mononenasycené | 0,21 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 22,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 143,00 g |
– cukry | 133,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 500 g |
150 g 150 g brusinkového kompotu | Brusinky zavařené | 150 g |
250 g 250 g jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
70 g 70 g medu | Med nepasterovaný | 70 g |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská |