Nutriční hodnoty (Kapustová polévka s vinnou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 251 kJ / 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,97 g |
Tuky | 43,06 g |
– nasycené | 25,87 g |
– nenasycené | 17,02 g |
–– mononenasycené | 5,99 g |
–– polynenasycené | 11,03 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 15,94 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 51,23 g |
– cukry | 10,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
máslo nebo olej | Máslo kravské | |
1 1 plnější lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 1 větší brambora | Brambor zimní | 50 g |
150-200 g 150-200 g vinné klobásy | Klobása vinná | 175 g |
pepř mletý dle chuti | Pepř černý mletý | |
drcený kmín dle chuti | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
cca 1 l 1 l vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |