Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustová polévka s vinnou klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 251 kJ /
777 kcal
Bílkoviny40,14 g
– z toho živočišné bílkoviny31,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,97 g
Tuky43,06 g
– nasycené25,87 g
– nenasycené17,02 g
–– mononenasycené5,99 g
–– polynenasycené11,03 g
––– omega 30,35 g
Vláknina15,94 g
Cholesterol 88 mg
Sodík 1,54 g
Sůl3,50 g
Sacharidy51,23 g
– cukry10,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
máslo nebo olej Máslo kravské
1 1 plnější lžička mleté papriky Paprika červená sušená
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 1 větší brambora Brambor zimní 50 g
150-200 g 150-200 g vinné klobásy Klobása vinná 175 g
pepř mletý dle chuti Pepř černý mletý
drcený kmín dle chuti Kmín mletý
sůl Sůl mořská
cca 1 l 1 l vývaru Vývar hovězí 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.