Nutriční hodnoty (Kuřecí pomazánka se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 218 kJ / 1 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,91 g |
Tuky | 117,42 g |
– nasycené | 15,31 g |
– nenasycené | 91,68 g |
–– mononenasycené | 27,55 g |
–– polynenasycené | 64,13 g |
––– omega 3 | 2,17 g |
Vláknina | 5,15 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,72 g |
Sacharidy | 16,30 g |
– cukry | 6,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
120 g 120 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 120 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
koření (podle chuti) | Pepř černý | |
1 1 šalotka (nebo 3 jarní cibulky) | Šalotka čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
140 g 140 g majonézy (podle potřeby) | Majonéza | 140 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce kečupu | Kečup sladký | 22.5 ml |
1 1 bageta (nebo veka) | Bageta pšeničná | |
vejce natvrdo | Vejce slepičí | |
okurky nakladačky (nebo kapie) | Okurka polní zavařená | |
rajče (nebo jiná zelenina) | Rajče červené čerstvé |