Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Obyčejná vánočka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 452 kJ /
3 215 kcal
Bílkoviny73,67 g
– z toho živočišné bílkoviny20,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,25 g
Tuky132,53 g
– nasycené75,13 g
– nenasycené49,22 g
–– mononenasycené41,19 g
–– polynenasycené8,03 g
––– omega 30,72 g
Vláknina15,90 g
Cholesterol 972 mg
Sodík 153 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy423,99 g
– cukry110,35 g
––– laktóza13,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
30 g 30 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 30 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
citrónová kůra Citronová kúra čerstvá
mandle Mandle neloupané
rozinky Rozinky
rum Rum
1 1 vejce (na potření) Vejce slepičí 70 g
plátky mandlí (nebo ořechy) Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.