Nutriční hodnoty (Vepřové s paprikou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 018 kJ / 721 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,23 g |
Tuky | 22,17 g |
– nasycené | 5,36 g |
– nenasycené | 11,31 g |
–– mononenasycené | 9,55 g |
–– polynenasycené | 1,75 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 268 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 23,80 g |
– cukry | 19,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
1 plechovka 1 plechovka krájených loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
masový vývar (nebo kostka masoxu) | Vývar masový | |
olej | Olej řepkový | |
sůl, pepř | Pepř černý | |
mouka na jíšku | Mouka pšeničná hladká |