Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové s paprikou a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 018 kJ /
721 kcal
Bílkoviny103,73 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,23 g
Tuky22,17 g
– nasycené5,36 g
– nenasycené11,31 g
–– mononenasycené9,55 g
–– polynenasycené1,75 g
––– omega 30,10 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 268 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy23,80 g
– cukry19,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
1 plechovka 1 plechovka krájených loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá
masový vývar (nebo kostka masoxu) Vývar masový
olej Olej řepkový
sůl, pepř Pepř černý
mouka na jíšku Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.