Nutriční hodnoty (Přírodní plátek s přelivem, nejen z fenyklu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 116 kJ / 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,70 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,43 g |
– nenasycené | 1,27 g |
–– mononenasycené | 0,63 g |
–– polynenasycené | 0,64 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 129 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 46,00 g |
– cukry | 31,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 plátky 3 plátky krkovičky bez kosti nebo drůbežích řízků... | Vepřová krkovice | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
200 g 200 g fenyklu | Fenykl hlíza | 200 g |
50 g 50 g krájených sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 50 g |
olej z naložených sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
100 g 100 g nebo Paloučku, Lučiny nebo žervé... | ||
5-6 5-6 lžic bílého vína | Víno bílé suché | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |