Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přírodní plátek s přelivem, nejen z fenyklu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 116 kJ /
267 kcal
Bílkoviny9,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,70 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,43 g
– nenasycené1,27 g
–– mononenasycené0,63 g
–– polynenasycené0,64 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 129 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy46,00 g
– cukry31,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 plátky 3 plátky krkovičky bez kosti nebo drůbežích řízků... Vepřová krkovice
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
200 g 200 g fenyklu Fenykl hlíza 200 g
50 g 50 g krájených sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená 50 g
olej z naložených sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená
100 g 100 g nebo Paloučku, Lučiny nebo žervé...
5-6 5-6 lžic bílého vína Víno bílé suché
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.