Nutriční hodnoty (Hříbkové ragú s valašskou kyškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 630 kJ / 389 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,38 g |
Tuky | 4,17 g |
– nasycené | 2,60 g |
– nenasycené | 1,12 g |
–– mononenasycené | 0,63 g |
–– polynenasycené | 0,49 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 26,60 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 122 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 55,90 g |
– cukry | 17,40 g |
––– laktóza | 7,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mladých tvrdých hříbků | Hřib čerstvý | 300 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 dl 2 dl valašské kyšky | Kyška | 200 ml |
vývar na podlévání | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
kmín | Kmín | |
4 4 střední brambory vhodné k vaření ve slupce | Brambor zimní | 200 g |