Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hříbkové ragú s valašskou kyškou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 630 kJ /
389 kcal
Bílkoviny19,98 g
– z toho živočišné bílkoviny6,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,38 g
Tuky4,17 g
– nasycené2,60 g
– nenasycené1,12 g
–– mononenasycené0,63 g
–– polynenasycené0,49 g
––– omega 30,04 g
Vláknina26,60 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 122 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy55,90 g
– cukry17,40 g
––– laktóza7,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g mladých tvrdých hříbků Hřib čerstvý 300 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 dl 2 dl valašské kyšky Kyška 200 ml
vývar na podlévání Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
bobkový list Bobkový list sušený
kmín Kmín
4 4 střední brambory vhodné k vaření ve slupce Brambor zimní 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.