Nutriční hodnoty (Pstruh duhový s teplým fenyklovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 372 kJ / 89 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,18 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,17 g |
– nenasycené | 0,43 g |
–– mononenasycené | 0,29 g |
–– polynenasycené | 0,14 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 10,59 g |
– cukry | 3,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 250 g filetů ze pstruha duhového (lze použít i tresku, lososa...) | Pstruh | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
zázvor mletý nebo šťáva z čerstvě nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
máslo s troškou oleje | Olej řepkový | |
cca 120 g 120 g čerstvého fenyklu | Fenykl hlíza | 120 g |
půl lžičky lžičky jemně nasekaného zázvoru | Zázvor sušený | |
2 lžíce 2 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 30 ml |