Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh duhový s teplým fenyklovým salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie372 kJ /
89 kcal
Bílkoviny3,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,18 g
Tuky0,60 g
– nasycené0,17 g
– nenasycené0,43 g
–– mononenasycené0,29 g
–– polynenasycené0,14 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy10,59 g
– cukry3,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 250 g filetů ze pstruha duhového (lze použít i tresku, lososa...) Pstruh
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
zázvor mletý nebo šťáva z čerstvě nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený mletý
máslo s troškou oleje Olej řepkový
cca 120 g 120 g čerstvého fenyklu Fenykl hlíza 120 g
půl lžičky lžičky jemně nasekaného zázvoru Zázvor sušený
2 lžíce 2 lžíce bílého vína Víno bílé suché 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.