Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené fazolky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 206 kJ /
766 kcal
Bílkoviny59,42 g
– z toho živočišné bílkoviny48,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,88 g
Tuky40,10 g
– nasycené14,97 g
– nenasycené18,01 g
–– mononenasycené14,33 g
–– polynenasycené3,68 g
––– omega 30,13 g
Vláknina26,70 g
Cholesterol 837 mg
Sodík 1,33 g
Sůl3,13 g
Sacharidy29,75 g
– cukry25,55 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g fazolek Fazolky čerstvé 450 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g strouhaného sýru Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.