Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemná sýrová polévka s fazolkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 998 kJ /
717 kcal
Bílkoviny32,36 g
– z toho živočišné bílkoviny29,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,28 g
Tuky44,19 g
– nasycené15,50 g
– nenasycené26,01 g
–– mononenasycené18,51 g
–– polynenasycené7,50 g
––– omega 30,57 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 252 mg
Sodík 496 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy46,15 g
– cukry30,10 g
––– laktóza24,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 lžíce 3 lžíce Hery Margarín 45 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 trojúhelníčky 2 trojúhelníčky taveného sýra Sýr tavený 24 g
1/2 l 1/2 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1/2 kostky 1/2 kostky slepičího vývaru Vývar kuřecí
1/2 sklenice 1/2 sklenice zelených fazolek i s nálevem Fazolky čerstvé
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.