Nutriční hodnoty (Jemná sýrová polévka s fazolkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 998 kJ / 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 44,19 g |
– nasycené | 15,50 g |
– nenasycené | 26,01 g |
–– mononenasycené | 18,51 g |
–– polynenasycené | 7,50 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 252 mg |
Sodík | 496 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 46,15 g |
– cukry | 30,10 g |
––– laktóza | 24,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 lžíce 3 lžíce Hery | Margarín | 45 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 trojúhelníčky 2 trojúhelníčky taveného sýra | Sýr tavený | 24 g |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1/2 kostky 1/2 kostky slepičího vývaru | Vývar kuřecí | |
1/2 sklenice 1/2 sklenice zelených fazolek i s nálevem | Fazolky čerstvé | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá |