Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka pórková)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 071 kJ /
1 212 kcal
Bílkoviny21,95 g
– z toho živočišné bílkoviny8,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,13 g
Tuky84,30 g
– nasycené54,20 g
– nenasycené29,47 g
–– mononenasycené25,07 g
–– polynenasycené4,40 g
––– omega 30,48 g
Vláknina16,59 g
Cholesterol 261 mg
Sodík 248 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy84,27 g
– cukry32,74 g
––– laktóza11,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g pórku Pórek čerstvý 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
1-2 l 1-2 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
300 ml 300 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 300 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.