Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jogurtová bábovka II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 933 kJ /
2 852 kcal
Bílkoviny60,97 g
– z toho živočišné bílkoviny36,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,26 g
Tuky130,07 g
– nasycené14,47 g
– nenasycené102,96 g
–– mononenasycené72,35 g
–– polynenasycené30,61 g
––– omega 38,52 g
Vláknina10,14 g
Cholesterol 797 mg
Sodík 521 mg
Sůl1,72 g
Sacharidy354,35 g
– cukry198,19 g
––– laktóza9,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
150-200 g 150-200 g cukru krupice (podle chuti) Cukr bílý 175 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 g 200 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
kůra z 1 kůra z 1 citronu Citrón čerstvý 90 g
moučkový cukr na posypání Cukr bílý
tuk Margarín
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.