Nutriční hodnoty (Jogurtová bábovka II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 933 kJ / 2 852 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,26 g |
Tuky | 130,07 g |
– nasycené | 14,47 g |
– nenasycené | 102,96 g |
–– mononenasycené | 72,35 g |
–– polynenasycené | 30,61 g |
––– omega 3 | 8,52 g |
Vláknina | 10,14 g |
Cholesterol | 797 mg |
Sodík | 521 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 354,35 g |
– cukry | 198,19 g |
––– laktóza | 9,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
150-200 g 150-200 g cukru krupice (podle chuti) | Cukr bílý | 175 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý | |
tuk | Margarín | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |