Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filé zapékané s červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 189 kJ /
762 kcal
Bílkoviny39,14 g
– z toho živočišné bílkoviny24,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,98 g
Tuky20,64 g
– nasycené6,15 g
– nenasycené9,36 g
–– mononenasycené6,72 g
–– polynenasycené2,64 g
––– omega 30,17 g
Vláknina8,56 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 424 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy100,70 g
– cukry36,43 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 rybí filé Treska filet
300 g 300 g červené řepy Červená řepa čerstvá 300 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky na obalení Mouka pšeničná hladká 40 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce petrželové natě Petržel nať čerstvá 15 g
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
mletý kmín Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.