Nutriční hodnoty (Hovězí na zázvoru 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 664 kJ / 1 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 135,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,44 g |
Tuky | 58,67 g |
– nasycené | 28,30 g |
– nenasycené | 28,98 g |
–– mononenasycené | 24,95 g |
–– polynenasycené | 4,04 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 2,82 g |
Cholesterol | 324 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 8,69 g |
– cukry | 1,81 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 600 g |
1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
60 g 60 g slaniny | Špek | 60 g |
1/2 1/2 masoxu | Bujón hovězí | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |