Nutriční hodnoty (Batátová placka plněná masem a fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 192 kJ / 1 002 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,02 g |
Tuky | 43,00 g |
– nasycené | 6,37 g |
– nenasycené | 30,68 g |
–– mononenasycené | 21,55 g |
–– polynenasycené | 9,14 g |
––– omega 3 | 2,43 g |
Vláknina | 28,06 g |
Cholesterol | 683 mg |
Sodík | 415 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 44,55 g |
– cukry | 16,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 menší batáty | Batáty neloupané | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
300 g 300 g kuřecího masa (vykostěná stehna) | Kuře prso | 300 g |
250 g 250 g fazolek | Fazolky čerstvé | 250 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
špetka špetka šafránu | Šafrán sušený | |
1 lžička 1 lžička garam masala | Garam masala | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |