Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Batátová placka plněná masem a fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 192 kJ /
1 002 kcal
Bílkoviny98,28 g
– z toho živočišné bílkoviny87,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,02 g
Tuky43,00 g
– nasycené6,37 g
– nenasycené30,68 g
–– mononenasycené21,55 g
–– polynenasycené9,14 g
––– omega 32,43 g
Vláknina28,06 g
Cholesterol 683 mg
Sodík 415 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy44,55 g
– cukry16,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 menší batáty Batáty neloupané
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
300 g 300 g kuřecího masa (vykostěná stehna) Kuře prso 300 g
250 g 250 g fazolek Fazolky čerstvé 250 g
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
špetka špetka šafránu Šafrán sušený
1 lžička 1 lžička garam masala Garam masala 5 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.