Nutriční hodnoty (Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 450 kJ / 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,03 g |
Tuky | 29,60 g |
– nasycené | 17,96 g |
– nenasycené | 11,27 g |
–– mononenasycené | 7,05 g |
–– polynenasycené | 4,21 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 11,63 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,84 g |
– cukry | 5,46 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2-3 lžičky 2-3 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 12.5 g |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
150 g 150 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 150 g |
1,5 l 1,5 l vývaru | Vývar masový | 1500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |