Nutriční hodnoty (Tuňákové taštičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 326 kJ / 2 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,58 g |
Tuky | 166,58 g |
– nasycené | 29,50 g |
– nenasycené | 126,83 g |
–– mononenasycené | 89,78 g |
–– polynenasycené | 37,05 g |
––– omega 3 | 10,83 g |
Vláknina | 15,30 g |
Cholesterol | 349 mg |
Sodík | 3,42 g |
Sůl | 8,46 g |
Sacharidy | 242,25 g |
– cukry | 34,40 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
1/2 šálku 1/2 šálku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 sáček 1 sáček sušeného droždí (10 g) | Droždí sušené | 7 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
300 g 300 g hladké mouky (+ na vál) | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
žloutek na potření | Vaječný žloutek | |
asi 300 asi 300 g tuňáka z konzervy | Tuňák filet | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
troška oleje | Olej řepkový | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |