Nutriční hodnoty (Slovácká hřibová kyselica)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 434 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,98 g |
Tuky | 2,62 g |
– nasycené | 0,71 g |
– nenasycené | 1,36 g |
–– mononenasycené | 0,33 g |
–– polynenasycené | 1,03 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 55,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 168,70 g |
– cukry | 21,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrst 1 hrst sušených hub (velká) | Houby sušené směs | |
250 g 250 g kysaného zelí (a hlavně voda z něj) | Zelí bílé kvašené | 250 g |
250 g 250 g sterilovaných fazolí | Fazole bílé sterilované | 250 g |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
domácí či kvalitní klobáska | Klobása | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
4 kuličky 4 kuličky nové koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
mouka | Mouka pšeničná hladká |