Nutriční hodnoty (Vinná klobása v leču pečená)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 8 102 kJ / 1 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 180,80 g |
– nasycené | 97,20 g |
– nenasycené | 82,40 g |
–– mononenasycené | 55,20 g |
–– polynenasycené | 27,20 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 284 mg |
Sodík | 5,20 g |
Sůl | 12,80 g |
Sacharidy | 16,12 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vinné klobásy | Klobása vinná | 400 g |
120 g 120 g anglické slaniny | Anglická slanina | 120 g |
1 sklenice 1 sklenice zeleninového leča, cca 330 gramů | ||
1 1 plnější lžička hořčice (plnotučné nebo pikantní) | Hořčice plnotučná | |
chilli papričky dle chuti, nemusí být | Chilli paprička čerstvá | |
sojová omáčka nebo worcester dle chuti | Sójová omáčka Tamari | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |