Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelňáky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 615 kJ /
864 kcal
Bílkoviny53,36 g
– z toho živočišné bílkoviny45,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky56,12 g
– nasycené27,94 g
– nenasycené23,60 g
–– mononenasycené11,70 g
–– polynenasycené11,90 g
––– omega 30,06 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 618 mg
Sodík 5,84 g
Sůl14,42 g
Sacharidy29,40 g
– cukry20,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
200 g 200 g uzeniny (nebo uzeného masa) Párek vepřový 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
polohrubá mouka (dle potřeby) Mouka pšeničná polohrubá
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.