Nutriční hodnoty (Zelňáky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 615 kJ / 864 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 56,12 g |
– nasycené | 27,94 g |
– nenasycené | 23,60 g |
–– mononenasycené | 11,70 g |
–– polynenasycené | 11,90 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 5,84 g |
Sůl | 14,42 g |
Sacharidy | 29,40 g |
– cukry | 20,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
200 g 200 g uzeniny (nebo uzeného masa) | Párek vepřový | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
polohrubá mouka (dle potřeby) | Mouka pšeničná polohrubá | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
olej na smažení | Olej řepkový |