Nutriční hodnoty (Hořčicové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 996 kJ / 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,57 g |
Tuky | 33,62 g |
– nasycené | 2,95 g |
– nenasycené | 27,80 g |
–– mononenasycené | 15,68 g |
–– polynenasycené | 12,12 g |
––– omega 3 | 1,73 g |
Vláknina | 19,47 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 678 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 136,41 g |
– cukry | 9,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700-800 g 700-800 g brambor (zhruba) | Brambor zimní | 750 g |
1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce pikantního kečupu | Kečup ostrý | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička sušeného česneku | Česnek sušený | 5 g |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý |