Nutriční hodnoty (Kuřecí s hruškou na zázvoru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 911 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,94 g |
Tuky | 3,66 g |
– nasycené | 0,94 g |
– nenasycené | 2,09 g |
–– mononenasycené | 1,20 g |
–– polynenasycené | 0,88 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,52 g |
Sacharidy | 30,37 g |
– cukry | 22,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecího masa (prsa nebo stehenní řízky) | Kuře prso | 300 g |
250 g 250 g očištěné hrušky | Hruška čerstvá | 250 g |
1 1 plnější lžička jemně nasekaného zázvoru | Zázvor sušený | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
cca 1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
2 plátky 2 plátky sušené šunky | Pršut | |
olej | Olej řepkový |