Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustovo-dýňová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 284 kJ /
785 kcal
Bílkoviny18,93 g
– z toho živočišné bílkoviny0,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,65 g
Tuky34,97 g
– nasycené21,91 g
– nenasycené12,22 g
–– mononenasycené10,65 g
–– polynenasycené1,57 g
––– omega 30,17 g
Vláknina26,45 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 128 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy87,07 g
– cukry18,97 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 400 g
300-400 g 300-400 g dýně (hokaido, muškátová, mexická) Dýně čerstvá 350 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
muškátový květ Muškát květ sušený
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
vývar (podle potřeby, cca 2 l) Vývar masový
dýňová semínka Dýňová semínka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.