Nutriční hodnoty (Kroupová polévka s růžičkovou kapustou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 414 kJ / 1 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,58 g |
Tuky | 47,22 g |
– nasycené | 22,06 g |
– nenasycené | 24,43 g |
–– mononenasycené | 18,72 g |
–– polynenasycené | 5,70 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 36,90 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 869 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 166,65 g |
– cukry | 24,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g krup | Kroupy ječné | 150 g |
250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
250 g 250 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 250 g |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
několik několik snítek majoránky | Majoránka sušená |