Nutriční hodnoty (Kuřecí salát s broskví 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 773 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,10 g |
Tuky | 6,62 g |
– nasycené | 1,83 g |
– nenasycené | 3,98 g |
–– mononenasycené | 2,22 g |
–– polynenasycené | 1,76 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 772 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 14,04 g |
– cukry | 7,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
broskvový kompot | Broskev zavařená | |
1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
tatarská omáčka | Tatarská omáčka | |
uvařené těstoviny (nemusí být) | Těstoviny pšeničné |