Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí salát s broskví 2)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 773 kJ /
663 kcal
Bílkoviny124,60 g
– z toho živočišné bílkoviny116,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,10 g
Tuky6,62 g
– nasycené1,83 g
– nenasycené3,98 g
–– mononenasycené2,22 g
–– polynenasycené1,76 g
––– omega 30,95 g
Vláknina24,30 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 772 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy14,04 g
– cukry7,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích prsou Kuře prso 500 g
broskvový kompot Broskev zavařená
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá
tatarská omáčka Tatarská omáčka
uvařené těstoviny (nemusí být) Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.