Nutriční hodnoty (Kuchařova kapsa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 163 kJ / 278 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 16,32 g |
– nasycené | 4,44 g |
– nenasycené | 7,40 g |
–– mononenasycené | 5,60 g |
–– polynenasycené | 1,80 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 543 mg |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 2,20 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kotlety s kostí nebo i bez (nebo silnější řízky z kýty) | Vepřová kotleta bez kosti | |
40 g 40 g uherského salámu nebo křemešníku | Suchý salám | 40 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
nakládaná červená paprika (kapie) | Paprika červená čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
kousek kousek másla pod vejce | Vejce slepičí | |
trojobal (mouka + vejce + strouhanka), | Vejce slepičí | |
olej na smažení | Olej řepkový |