Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuchařova kapsa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 163 kJ /
278 kcal
Bílkoviny30,56 g
– z toho živočišné bílkoviny30,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky16,32 g
– nasycené4,44 g
– nenasycené7,40 g
–– mononenasycené5,60 g
–– polynenasycené1,80 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 543 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy2,20 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kotlety s kostí nebo i bez (nebo silnější řízky z kýty) Vepřová kotleta bez kosti
40 g 40 g uherského salámu nebo křemešníku Suchý salám 40 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
nakládaná červená paprika (kapie) Paprika červená čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
kousek kousek másla pod vejce Vejce slepičí
trojobal (mouka + vejce + strouhanka), Vejce slepičí
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.