Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječná tlačenka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 501 kJ /
1 315 kcal
Bílkoviny66,03 g
– z toho živočišné bílkoviny64,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,80 g
Tuky110,80 g
– nasycené29,25 g
– nenasycené66,84 g
–– mononenasycené29,34 g
–– polynenasycené37,50 g
––– omega 30,91 g
Vláknina0,64 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 3,06 g
Sůl7,24 g
Sacharidy13,05 g
– cukry1,63 g
––– laktóza1,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g točeného salámu (nebo jiné aromatické uzeniny či jemné klobásy) Měkký salám 200 g
1 1 sterilovaná zelenina Moravanka (nebo jiný druh) Zelenina směs sterilovaná
3 lžíce 3 lžíce majonézy Majonéza 45 g
2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 30 ml
5 5 uvařených vajec Vejce slepičí 350 g
1 1 želatina v prášku pro přípravu vaječné tlačenky (zn. Labeta nebo jiná) Želatina vepřová
1 kostka 1 kostka hovězího bujonu Bujón hovězí 9 g
350 ml 350 ml vody Voda 350 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
chilli omáčka Chilli omáčka
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.