Nutriční hodnoty (Pad Thai (thajské národní jídlo))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 611 kJ / 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 98,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,81 g |
Tuky | 18,84 g |
– nasycené | 4,70 g |
– nenasycené | 9,08 g |
–– mononenasycené | 6,96 g |
–– polynenasycené | 2,12 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 711 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 11,81 g |
– cukry | 5,11 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 2 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
cukr | Cukr bílý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
zázvor | Zázvor sušený | |
rybí omáčka | Rybí omáčka | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
sójové výhonky | ||
arašídy | Arašídy solené | |
rýžové nudle | Nudle rýžové |