Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švestkový pudink)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 466 kJ /
590 kcal
Bílkoviny17,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,50 g
Tuky47,50 g
– nasycené4,50 g
– nenasycené42,50 g
–– mononenasycené22,50 g
–– polynenasycené20,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,00 g
– cukry1,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 švestkový kompot (7 dl) Švestky zavařené
šťáva z 1 1 citronu
4 lžíce 4 lžíce slivovice Slivovice
½ l žičky žičky skořice Skořice ceylonská
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
želatina (na objem cca 1 l) Želatina vepřová
100 g 100 g plátků mandlí Mandle loupané 100 g
šlehačka Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.