Nutriční hodnoty (Švestkový pudink)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 466 kJ / 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,50 g |
Tuky | 47,50 g |
– nasycené | 4,50 g |
– nenasycené | 42,50 g |
–– mononenasycené | 22,50 g |
–– polynenasycené | 20,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 švestkový kompot (7 dl) | Švestky zavařené | |
šťáva z 1 1 citronu | ||
4 lžíce 4 lžíce slivovice | Slivovice | |
½ l žičky žičky skořice | Skořice ceylonská | |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
želatina (na objem cca 1 l) | Želatina vepřová | |
100 g 100 g plátků mandlí | Mandle loupané | 100 g |
šlehačka | Šlehačka 35% |