Nutriční hodnoty (Yakitori (japonský národní pokrm))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 279 kJ / 545 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,10 g |
Tuky | 2,84 g |
– nasycené | 0,84 g |
– nenasycené | 1,57 g |
–– mononenasycené | 0,95 g |
–– polynenasycené | 0,62 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 1,92 g |
Sůl | 4,55 g |
Sacharidy | 64,41 g |
– cukry | 41,39 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g kuřecích prsou | Kuře prso | 250 g |
špejle | ||
menší kousek kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
1 1 menší česnek | Česnek čerstvý | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce saké | Saké | |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky light | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1 lžička 1 lžička třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
1 1 limeta | ||
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |