Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Yakitori (japonský národní pokrm))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 279 kJ /
545 kcal
Bílkoviny64,35 g
– z toho živočišné bílkoviny58,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,10 g
Tuky2,84 g
– nasycené0,84 g
– nenasycené1,57 g
–– mononenasycené0,95 g
–– polynenasycené0,62 g
––– omega 30,48 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 138 mg
Sodík 1,92 g
Sůl4,55 g
Sacharidy64,41 g
– cukry41,39 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g kuřecích prsou Kuře prso 250 g
špejle
menší kousek kousek zázvoru Zázvor sušený
1 1 menší česnek Česnek čerstvý 70 g
1 lžíce 1 lžíce saké Saké
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky light Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 lžička 1 lžička třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
1 1 limeta
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.