Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachní prsa s kuřecími játry na teplém zelném salátu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 893 kJ /
1 408 kcal
Bílkoviny56,80 g
– z toho živočišné bílkoviny53,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,25 g
Tuky113,40 g
– nasycené43,12 g
– nenasycené64,38 g
–– mononenasycené51,20 g
–– polynenasycené13,18 g
––– omega 31,93 g
Vláknina11,96 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 1,67 g
Sůl4,14 g
Sacharidy36,90 g
– cukry19,39 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kachní prsa Kachna prso s kůží
cca 300 g 300 g kuřecích jater Játra kuřecí 300 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
mletý kmín Kmín mletý
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sklenice sklenice sladko-kyselého zelí bez nálevu (680 g) Zelí bílé čerstvé
80-100 g 80-100 g uzeného špeku Špek 90 g
1 1 menší jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
lžíce lžíce křenu (měla jsem nakládaný) Křen čerstvý
lžíce lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka
pepř Pepř černý
cukr a sůl podle chuti Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.