Nutriční hodnoty (Bylinkový chléb s podmáslím z domácí pekárny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 028 kJ / 2 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,33 g |
Tuky | 40,61 g |
– nasycené | 5,39 g |
– nenasycené | 33,40 g |
–– mononenasycené | 20,58 g |
–– polynenasycené | 12,82 g |
––– omega 3 | 2,77 g |
Vláknina | 15,84 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 4,14 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 378,52 g |
– cukry | 30,81 g |
––– laktóza | 8,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
110 ml 110 ml vlažné vody | Voda | 110 ml |
150 ml 150 ml podmáslí | Podmáslí | 150 g |
30 ml 30 ml oleje | Olej řepkový | 30 ml |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
10 g 10 g soli | Sůl mořská | 10 g |
1/4 1/4 čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 10.5 g |
5 g 5 g cukru | Cukr bílý | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
bylinky podle chuti, množství libovolné | Petržel nať čerstvá |