Nutriční hodnoty (Vývar z kuřecích prsou s krupičkou a vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 808 kJ / 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 8,03 g |
– nasycené | 1,94 g |
– nenasycené | 3,77 g |
–– mononenasycené | 2,86 g |
–– polynenasycené | 0,91 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 225 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 16,00 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí prsní řízek bez kůže a kosti | Kuře prso | |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslo | Máslo kravské | |
petržel a petrželka | Petržel nať čerstvá | |
dětská krupička | Krupice pšeničná jemná | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |