Nutriční hodnoty (Buřty na černém pivě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 3 003 kJ / 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,52 g |
Tuky | 11,70 g |
– nasycené | 1,03 g |
– nenasycené | 9,57 g |
–– mononenasycené | 6,32 g |
–– polynenasycené | 3,26 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 30,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 5,57 g |
Sacharidy | 128,07 g |
– cukry | 85,31 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 buřtů | Párek vepřový | |
4 4 menší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
3 3 šalotky | Šalotka čerstvá | |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
6 6 cherry rajčat | Rajčata cherry | 180 g |
1 sklenice 1 sklenice černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | |
6 lžiček 6 lžiček plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
200 ml 200 ml rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 200 g |
200 ml 200 ml kečupu | Kečup sladký | 200 ml |
tymián | Tymián sušený | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl a pepř | Pepř černý |