Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sterilované červené kapie)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 138 kJ /
1 228 kcal
Bílkoviny26,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,00 g
Tuky8,00 g
– nasycené1,20 g
– nenasycené6,00 g
–– mononenasycené3,00 g
–– polynenasycené3,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina32,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,11 g
Sůl15,00 g
Sacharidy247,00 g
– cukry220,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg červené kapie Paprika červená čerstvá 2000 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
650 ml 650 ml vody Voda 650 ml
350 ml 350 ml octa Ocet lihový 350 ml
100 g 100 g krystalového cukru Cukr bílý 100 g
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
kuličky kuličky pepře Pepř černý
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
hořčičné semínko Hořčice žlutá semena

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.