Nutriční hodnoty (Sterilované červené kapie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 138 kJ / 1 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 1,20 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 32,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,11 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 247,00 g |
– cukry | 220,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg červené kapie | Paprika červená čerstvá | 2000 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
650 ml 650 ml vody | Voda | 650 ml |
350 ml 350 ml octa | Ocet lihový | 350 ml |
100 g 100 g krystalového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
kuličky kuličky pepře | Pepř černý | |
nové koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
hořčičné semínko | Hořčice žlutá semena |