Nutriční hodnoty (Bramboráky s mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 617 kJ / 1 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,77 g |
Tuky | 46,06 g |
– nasycené | 14,45 g |
– nenasycené | 26,29 g |
–– mononenasycené | 20,34 g |
–– polynenasycené | 5,95 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 15,03 g |
Cholesterol | 379 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 103,65 g |
– cukry | 6,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 500 g |
250 g 250 g mletého masa (vepřového, mix nebo drůbežího) | Vepřový ořez | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
olej (nebo sádlo) na smažení | Olej řepkový |