Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboráky s mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 617 kJ /
1 104 kcal
Bílkoviny62,45 g
– z toho živočišné bílkoviny48,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,77 g
Tuky46,06 g
– nasycené14,45 g
– nenasycené26,29 g
–– mononenasycené20,34 g
–– polynenasycené5,95 g
––– omega 30,27 g
Vláknina15,03 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 260 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy103,65 g
– cukry6,49 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g oloupaných brambor Brambor zimní 500 g
250 g 250 g mletého masa (vepřového, mix nebo drůbežího) Vepřový ořez 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
majoránka Majoránka sušená
drcený kmín Kmín mletý
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
olej (nebo sádlo) na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.