Nutriční hodnoty (Palačinky plněné masovou náplní a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 659 kJ / 2 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 164,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,98 g |
Tuky | 105,63 g |
– nasycené | 33,94 g |
– nenasycené | 60,17 g |
–– mononenasycené | 45,85 g |
–– polynenasycené | 14,32 g |
––– omega 3 | 3,19 g |
Vláknina | 12,26 g |
Cholesterol | 866 mg |
Sodík | 2,98 g |
Sůl | 7,07 g |
Sacharidy | 151,15 g |
– cukry | 39,20 g |
––– laktóza | 24,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
250 ml 250 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
400 g 400 g vepřového namletého masa | Vepřová kýta | 400 g |
50 g 50 g uzeného masa (nebo šunky) | Vepřová plec uzená | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžičky 2 lžičky červené sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
tymián | Tymián sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
200 g 200 g eidamu 40% | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |