Nutriční hodnoty (Zadělávané kuřecí žaludky s mrkví a brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 530 kJ / 1 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,63 g |
Tuky | 14,37 g |
– nasycené | 4,05 g |
– nenasycené | 7,88 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 2,88 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 32,25 g |
Cholesterol | 328 mg |
Sodík | 984 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 63,20 g |
– cukry | 42,80 g |
––– laktóza | 19,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g kuřecích žaludků | Žaludky kuřecí | 800 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
250 g 250 g mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
400 ml 400 ml nízkotučného mléka | Mléko kravské odstředěné | 400 ml |
muškátový oříšek, muškátový květ, sůl | Sůl mořská |