Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zadělávané kuřecí žaludky s mrkví a brokolicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 530 kJ /
1 083 kcal
Bílkoviny160,23 g
– z toho živočišné bílkoviny133,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,63 g
Tuky14,37 g
– nasycené4,05 g
– nenasycené7,88 g
–– mononenasycené5,00 g
–– polynenasycené2,88 g
––– omega 30,17 g
Vláknina32,25 g
Cholesterol 328 mg
Sodík 984 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy63,20 g
– cukry42,80 g
––– laktóza19,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g kuřecích žaludků Žaludky kuřecí 800 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
kuřecí vývar Vývar kuřecí
250 g 250 g mrkve Mrkev čerstvá 250 g
500 g 500 g brokolice Brokolice čerstvá 500 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
400 ml 400 ml nízkotučného mléka Mléko kravské odstředěné 400 ml
muškátový oříšek, muškátový květ, sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.