Nutriční hodnoty (Pečený pstruh s mandlemi a restovanou brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 956 kJ / 468 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,68 g |
Tuky | 4,95 g |
– nasycené | 1,96 g |
– nenasycené | 1,84 g |
–– mononenasycené | 0,80 g |
–– polynenasycené | 1,04 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 30,02 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 87 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 62,22 g |
– cukry | 14,90 g |
––– laktóza | 1,74 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 pstruhy duhové | Pstruh | |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
20 ml 20 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 20 ml |
20 ml 20 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 20 ml |
1 1 menší brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
1 1 menší citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
1 1 chilli paprička (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku (na plátky) | Česnek čerstvý | 7 g |
menší svazek svazek petrželky | Petržel nať čerstvá | |
pár pár mandlí (na plátky) | Mandle neloupané | |
olivový olej | Olej olivový | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |