Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený pstruh s mandlemi a restovanou brokolicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 956 kJ /
468 kcal
Bílkoviny28,92 g
– z toho živočišné bílkoviny1,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,68 g
Tuky4,95 g
– nasycené1,96 g
– nenasycené1,84 g
–– mononenasycené0,80 g
–– polynenasycené1,04 g
––– omega 30,08 g
Vláknina30,02 g
Cholesterol 8 mg
Sodík 87 mg
Sůl0,04 g
Sacharidy62,22 g
– cukry14,90 g
––– laktóza1,74 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 pstruhy duhové Pstruh
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
20 ml 20 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 20 ml
20 ml 20 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 20 ml
1 1 menší brokolice Brokolice čerstvá 500 g
1 1 menší citrón Citrón čerstvý 90 g
1 1 chilli paprička (nemusí být) Chilli paprička čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku (na plátky) Česnek čerstvý 7 g
menší svazek svazek petrželky Petržel nať čerstvá
pár pár mandlí (na plátky) Mandle neloupané
olivový olej Olej olivový
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.