Nutriční hodnoty (Candát na kmínu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 096 kJ / 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 19,70 g |
– nasycené | 11,02 g |
– nenasycené | 8,07 g |
–– mononenasycené | 6,81 g |
–– polynenasycené | 1,26 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 251 mg |
Sodík | 180 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 4,76 g |
– cukry | 2,16 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety candáta | Candát filet | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
kmín | Kmín | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
mořská sůl | Sůl mořská |