Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Topinka opečená na sucho s česnekovými vejci a sušenými rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 899 kJ /
932 kcal
Bílkoviny38,15 g
– z toho živočišné bílkoviny37,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,63 g
Tuky83,43 g
– nasycené33,68 g
– nenasycené40,05 g
–– mononenasycené33,55 g
–– polynenasycené6,50 g
––– omega 30,20 g
Vláknina1,47 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 1,37 g
Sůl3,27 g
Sacharidy6,96 g
– cukry1,16 g
––– laktóza0,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
60 g 60 g slaniny Špek 60 g
1 1 větší šalotka Šalotka čerstvá
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
1 lžíce 1 lžíce vody (lepší je perlivá) Voda 18 ml
1 lžíce 1 lžíce smetany nebo mléka Smetana kravská sladká 12% 25 ml
4-5 4-5 sušených rajčat nakládaných v oleji Rajče červené sterilované
kousek kousek másla Máslo kravské
pažitka nebo petrželka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
špetka špetka chilli (nemusí být) Chilli paprička sušená
plátky plátky chleba Chléb pšeničný kváskový
Hermelín podle chuti Hermelín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.