Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený hlávkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 800 kJ /
1 147 kcal
Bílkoviny36,46 g
– z toho živočišné bílkoviny33,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky94,88 g
– nasycené49,72 g
– nenasycené39,14 g
–– mononenasycené26,56 g
–– polynenasycené12,58 g
––– omega 30,29 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 911 mg
Sodík 1,59 g
Sůl3,65 g
Sacharidy36,27 g
– cukry14,23 g
––– laktóza12,73 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hlávkový salát Salát hlávkový čerstvý
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
150 g 150 g měkkého salámu Měkký salám 150 g
2 lžíce 2 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g
2,5 dl 2,5 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
několik několik bílků na sníh Vaječný bílek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.