Nutriční hodnoty (Zapečený hlávkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 800 kJ / 1 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 94,88 g |
– nasycené | 49,72 g |
– nenasycené | 39,14 g |
–– mononenasycené | 26,56 g |
–– polynenasycené | 12,58 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 911 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 36,27 g |
– cukry | 14,23 g |
––– laktóza | 12,73 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
hlávkový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
150 g 150 g měkkého salámu | Měkký salám | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
2,5 dl 2,5 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
několik několik bílků na sníh | Vaječný bílek |