Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie7 502 kJ /
1 793 kcal
Bílkoviny72,68 g
– z toho živočišné bílkoviny30,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,00 g
Tuky20,61 g
– nasycené8,12 g
– nenasycené7,85 g
–– mononenasycené5,55 g
–– polynenasycené2,30 g
––– omega 30,10 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 291 mg
Sodík 207 mg
Sůl0,37 g
Sacharidy320,10 g
– cukry17,70 g
––– laktóza7,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g brambor vařených ve slupce Brambor zimní 350 g
350 g 350 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 350 g
200 g 200 g tvarohu Tvaroh polotučný 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
jahody, švestky (nebo jiné ovoce, podle chuti) Švestky čerstvé
strouhanka Strouhanka pšeničná
cukr Cukr bílý
skořice Skořice ceylonská
máslo na polití Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.