Nutriční hodnoty (Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 7 502 kJ / 1 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,00 g |
Tuky | 20,61 g |
– nasycené | 8,12 g |
– nenasycené | 7,85 g |
–– mononenasycené | 5,55 g |
–– polynenasycené | 2,30 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 291 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 320,10 g |
– cukry | 17,70 g |
––– laktóza | 7,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 350 g |
350 g 350 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 350 g |
200 g 200 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
jahody, švestky (nebo jiné ovoce, podle chuti) | Švestky čerstvé | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
cukr | Cukr bílý | |
skořice | Skořice ceylonská | |
máslo na polití | Máslo kravské |