Nutriční hodnoty (Rýžový kari salát s rybičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 867 kJ / 1 880 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,50 g |
Tuky | 58,97 g |
– nasycené | 7,63 g |
– nenasycené | 42,44 g |
–– mononenasycené | 5,54 g |
–– polynenasycené | 36,90 g |
––– omega 3 | 6,12 g |
Vláknina | 19,90 g |
Cholesterol | 11 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 288,01 g |
– cukry | 44,51 g |
––– laktóza | 3,26 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g rýže | Rýže bílá | 300 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 konzerva 1 konzerva rybiček v oleji (125 g) | Sardinky v oleji | |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
80 g 80 g sekaných orechů | Vlašské ořechy | 80 g |
1 1 tenčí plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
4 lžíce 4 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 80 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |