Nutriční hodnoty (Nedělní žampionová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 069 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 11,53 g |
– nasycené | 4,14 g |
– nenasycené | 5,09 g |
–– mononenasycené | 3,19 g |
–– polynenasycené | 1,90 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 10,17 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 786 mg |
Sůl | 2,03 g |
Sacharidy | 21,42 g |
– cukry | 5,11 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kostky 2 kostky kuřecího bujónu | Bujón kuřecí BIO | 20 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
žampiony - množství podle chuti | Žampion čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
pepř | Pepř černý |