Nutriční hodnoty (Vepřová panenka v bylinkovém obalu s jablečno-medovou cočkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 110 kJ / 1 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,68 g |
Tuky | 57,00 g |
– nasycené | 18,68 g |
– nenasycené | 33,80 g |
–– mononenasycené | 28,42 g |
–– polynenasycené | 5,38 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 25,46 g |
Cholesterol | 258 mg |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 100,49 g |
– cukry | 41,34 g |
––– laktóza | 7,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
100 g 100 g červené čočky | Čočka červená neloupaná | 100 g |
400 g 400 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 400 g |
15 g 15 g petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
15 g 15 g pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
15 g 15 g čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
4 g 4 g drceného oregana | Oregano sušené | 4 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 lžíce 2 lžíce olivoveho oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce vinného octu | Ocet lihový | 15 ml |
růžová sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
20 g 20 g medu | Med nepasterovaný | 20 g |
1 1 zeleninový bujón | Bujón zeleninový |