Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka v bylinkovém obalu s jablečno-medovou cočkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 110 kJ /
1 460 kcal
Bílkoviny124,02 g
– z toho živočišné bílkoviny99,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,68 g
Tuky57,00 g
– nasycené18,68 g
– nenasycené33,80 g
–– mononenasycené28,42 g
–– polynenasycené5,38 g
––– omega 30,40 g
Vláknina25,46 g
Cholesterol 258 mg
Sodík 275 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy100,49 g
– cukry41,34 g
––– laktóza7,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
100 g 100 g červené čočky Čočka červená neloupaná 100 g
400 g 400 g vepřové panenky Vepřová panenka 400 g
15 g 15 g petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
15 g 15 g pažitky Pažitka čerstvá 15 g
15 g 15 g čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
4 g 4 g drceného oregana Oregano sušené 4 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 lžíce 2 lžíce olivoveho oleje Olej olivový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce vinného octu Ocet lihový 15 ml
růžová sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
20 g 20 g medu Med nepasterovaný 20 g
1 1 zeleninový bujón Bujón zeleninový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.