Nutriční hodnoty (Orientální 'Kumpir' ze sladkých brambor s rukolou, avokádem, koriandro-kyselou smetanou a chipsy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 646 kJ / 1 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,29 g |
Tuky | 158,83 g |
– nasycené | 38,10 g |
– nenasycené | 118,90 g |
–– mononenasycené | 102,88 g |
–– polynenasycené | 16,02 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 3,17 g |
Cholesterol | 117 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 21,78 g |
– cukry | 8,38 g |
––– laktóza | 8,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g feta sýru | Sýr feta | 50 g |
50 g 50 g rukoly | Rukola čerstvá | 50 g |
200 g 200 g kyselé smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
15 g 15 g koriandru | Koriandr semena | 15 g |
1 1 avokado | Avokádo čerstvé | |
1 1 červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
2 2 sladké brambory (batáty) | Topinambur čerstvý | |
130 ml 130 ml olivového oleje | Olej olivový | 130 ml |
2 lžíce 2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepr | Pepř černý | |
cukr (třtinový) | Cukr bílý |