Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Orientální 'Kumpir' ze sladkých brambor s rukolou, avokádem, koriandro-kyselou smetanou a chipsy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 646 kJ /
1 589 kcal
Bílkoviny16,39 g
– z toho živočišné bílkoviny13,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,29 g
Tuky158,83 g
– nasycené38,10 g
– nenasycené118,90 g
–– mononenasycené102,88 g
–– polynenasycené16,02 g
––– omega 30,41 g
Vláknina3,17 g
Cholesterol 117 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,70 g
Sacharidy21,78 g
– cukry8,38 g
––– laktóza8,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g feta sýru Sýr feta 50 g
50 g 50 g rukoly Rukola čerstvá 50 g
200 g 200 g kyselé smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
15 g 15 g koriandru Koriandr semena 15 g
1 1 avokado Avokádo čerstvé
1 1 červená řepa Červená řepa čerstvá
2 2 sladké brambory (batáty) Topinambur čerstvý
130 ml 130 ml olivového oleje Olej olivový 130 ml
2 lžíce 2 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 40 ml
sůl Sůl mořská
pepr Pepř černý
cukr (třtinový) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.