Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňové placičky se salátkem z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 583 kJ /
617 kcal
Bílkoviny24,57 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,21 g
Tuky39,56 g
– nasycené7,10 g
– nenasycené27,68 g
–– mononenasycené22,38 g
–– polynenasycené5,30 g
––– omega 30,26 g
Vláknina9,78 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 562 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy36,24 g
– cukry4,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 200 g 200 g dýně Hokkaido, očištěné, neloupané Dýně čerstvá 200 g
2 PL 2 PL ječných hrubých vloček Vločky ovesné 30 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
velká hrst hrst natě petržele Petržel kořenová čerstvá
sůl Sůl mořská
ghí Ghí
1 1 maličká červená řepa Červená řepa čerstvá
1 PL 1 PL panenského olivového oleje Olej olivový 20 ml
šťáva z půl půl limetky Limetka čerstvá
1 PL 1 PL dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.