Nutriční hodnoty (Dýňové placičky se salátkem z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 583 kJ / 617 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,21 g |
Tuky | 39,56 g |
– nasycené | 7,10 g |
– nenasycené | 27,68 g |
–– mononenasycené | 22,38 g |
–– polynenasycené | 5,30 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 9,78 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 562 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 36,24 g |
– cukry | 4,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 200 g 200 g dýně Hokkaido, očištěné, neloupané | Dýně čerstvá | 200 g |
2 PL 2 PL ječných hrubých vloček | Vločky ovesné | 30 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
velká hrst hrst natě petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
ghí | Ghí | |
1 1 maličká červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
1 PL 1 PL panenského olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |
šťáva z půl půl limetky | Limetka čerstvá | |
1 PL 1 PL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |