Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírové vdolky s parádou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 275 kJ /
3 173 kcal
Bílkoviny95,99 g
– z toho živočišné bílkoviny16,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny79,06 g
Tuky57,06 g
– nasycené8,31 g
– nenasycené41,62 g
–– mononenasycené25,22 g
–– polynenasycené16,41 g
––– omega 33,45 g
Vláknina20,63 g
Cholesterol 297 mg
Sodík 206 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy537,68 g
– cukry69,48 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml kefíru Kefír 250 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
citronová kůra dle chuti Citronová kúra čerstvá
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice Cukr bílý 24 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2,5 -3 hrnky 2,5 -3 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 687.5 g
necelá necelá lžička jedlé sody Jedlá soda
olej na smažení a tvarování Olej řepkový
povidla švestková, jablečná, hrušková, případně marmeláda Marmeláda jahodová
hrudkovitý tvaroh olešnický nebo nastrouhaný tvrdý Tvaroh polotučný
šlehačka Šlehačka 35%
měkký tvaroh nebo zakysaná smetana či jogurt Tvaroh polotučný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.